Niåring skjøt med hagle i skolegården

tirsdag 28. april 2009
Nei, det er ikke bare i det store utland barn og våpen ikke alltid er en heldig kombinasjon. I Harstad var det elever som varslet politiet da en medelev avfyrte to skudd i skolegården.
Skolen, Kanebogen, har omkring 300 elever fra 1.-7. trinn, og 35 ansatte. Eleven er en 9 år gammel gutt som går på fjerde trinnet.

I følge Harstad Tidende har det vært uoverensstemmelser mellom eleven som skjøt og en eldre elev. En teori er at dette er bakgrunn for episoden.

7 kommentarer:

Anonym sa...

D som e skjedd e at gutten hadde med seg haglen på skolen, og lå i snøfronten og siktit, mens de andre ungene for å sa - Nei, skyt han - nei, skyt HAN. Detta hadde en Lærer observert. Han har løpt til før å ta fra eleven våpene, og under denne kampen er detblitt avfyrt 2 skudd. Lite sansynlig at det er no med mobbing å gjøre..

Anonym sa...

skal vedde på at det har noe med mobbing og gjøre
det er ikke første gang en elev har med seg våpen på skolen

TabloidNytt sa...

Ett eller annet er uasett bakrunnen for å i det hele tatt ta med seg våpen på skolen...

Anonym sa...

Pokkern og, når jeg gikk på barne skolen for 30 år siden så hadde lærerne vaktordning i friminuttene. deres jobb da var å passe på at det ikke ble noen form for mobbing (samt å ta de som smugrøkte). Mobbing ble slått hardt ned på, først inn på rektors kontor hvis det ikke hjalp så var det foreldresamtale neste hvis det ikke hjalp heller så ble det anmerkning i karakterboken samt nedsatt oppførsel karakter og ekstrastraff ved å måtte hjelpe vaktmesteren med for eksempel plukke boss. det er vel unødvendig å si at det virket, vi var lite plaget med mobbing på min skole.

Anonym sa...

d såm skjedde var at han skulle drepe han som han var i konflikt med,han stod atme og siktet på han men så var d noe feil me gevære så d gikk ikke an å skyte, da sprang han som ble siktet på også noen minutter etterpå gikk han me geværet oppå en snyhaug også siktet han på flere da kom læreren ut og da gikk d andre skuddet rett atme læreren så hun dro inn mens hun var inne kom rektoren ut og prøvde å ta geværet og da kom den læreren som nesten ble drept ut og tok geværet

Anonym sa...

Her bør foreldrene kastes i fengselet! Åssen kan de ha usikret våpen i huset når de har småbarn! Dette er galskap!
På den "positive siden", jeg vedder på at det er ikke snakk om en "utlending"!

Anonym sa...

han prøvde og drepe en jeg kjente og no åringen ble ikke mobbet han var syk i hodet

Legg inn en kommentar