Susan Boyle.... Et stilskifte

lørdag 25. april 2009
Ok, jeg er fullstendig klar over at "nyheter" om britiske deltagere i talentjakter ikke akkurat er stort... Men... Det er helg og jeg har surfet litt, og i dag var Boyle det jeg ville blogge om...
Om noen har bodd i en hule uten kontakt med omverdenen i det siste... og på den måten ikke fått med seg Susans audition for Britain's Got Talent.... : Her er Youtube videoen "alle" snakker om.

For ettpar uker siden startet det hele..... Susan Boyle "sjokkerte" dommerene... og dem i salen.
Damen... ja for man er da dame når man er 47... kunne fortelle at hun var ukysset, og levde sammen med katten sin Phebbles... Hun var også arbeidsledig...
Alt i alt virket hun nok som en "antihelt" av de store... Selv med latter fra salen og himling med øyne fra dommerene, klarte hun å gjennomføre sangen "I dreamed a dream" perfekt....

Etter framførelsen (dama gikk videre med glans) har hun blitt overfalt av journalister... ja tilogmed filmprodusenter kaster seg over damen som nå har blitt sett av over 40 millioner mennesker på Youtube. Hun har vært gjest på talkshows, og det virker som om alle vil ha en bit av susan Boyle.

I de siste dagene har Boyle gjennomgått et stilskifte... Den tidligere triste grå musen har nå farget håret, skaffet seg en ny garderobe, og tilogmed skaffet seg sko med høye hæler...
Mange mener at dette er synd.... Det var outsideren vi falt for, og det er som outsider vi ønsker å se henne.....
Simon Cowell går så langt som til å be henne ta seg sammen og fokusere på semifinalen...

Men hvem kan klandre en aldrende dame fra Skotland om hun vil nyte sine "15 minutes of fame"... Selv om mange tror det blir mye mer enn 15 minutter for damen med den store stemmen.....

8 kommentarer:

sølvi sa...

hei jeg er en norsk dame som har sett innslaget til Susan Boyl..Helt fantastisk...hun trollbandt meg helt...synger så bra at tårene renner når jeg hører Susan synge....Håper hun kommer langt.
Det fortjener hun.
Good bless you....fra Sølvi

sølvi sa...

Damen med den store stemmen

Anonym sa...

Vår norske pavarottistemme vinner det hele!

Anonym sa...

Tenk jeg blir så irriter når nå "media" bygynner å lurer på om Susan Boyl ikke er sann...Mener de hun er oppdikta,,,,TULL OG MISUNNELSE....Damen er en GUDEGAVE..

sølvi sa...

HÅPER HUN VINNER PÅ SIN UTROLIGE STEMME,,,,

Anonym sa...

Så kan man jo spørre; hvor mye "fornyelse" kan man regne med at en kvinne -som har bodd hjemme og stelt sine foreldre samt andre eldre- tidligere kan hatt råd til? Arbeidsledig som hun har vært- gir jo ikke det så mye cash til overs.
Jeg synes vi skal glede oss over at Susan Boyle har fått muligheten til denne makeovere`n- kan hende dette er noe hun har drømt om i mange år og ikke kun synge for et publikum. Jeg antar at det å synge i kirken heller ikke har gitt muligheten for de helt store regningene.

Susan Boyle; I do hope you win and please enjoy your fame and glory.
The voice from your mouth is for Gods ears- trough us all;)

Anonym sa...

Unnskyld, hva slags mennesker er det som skriver kommentarer her? Susan B.- "liten grå mus...", "aldrende kvinne". Hva slags samfunn er det en ser for seg.
Susan Boyle synger bra, det er uomtvistelig. I tillegg har hun en egen styrke som ikke lot henne vippe av pinnen under konkurransen. Hun vet hva hun er og hva hun står for. Dessuten har hun et vakkert smil, hun ser rett og slett veldig hyggelig ut. Og vet mer om livet enn hvem som helst.

Anonym sa...

Det er jo ikke så rart at Susan Boyle vil forandre litt på seg selv. Jeg vil jo ikke akkurat kalle det make over. Hun så bare litt bedre ut. Ikke noe å skrike om. Hun er den beste. Blitt 47 år. Det er på tide hun får sjansen sin. Det er utrolig jæ... at verden ikke har fått oppleve henne før. Hvis hun skulle tape fordi hun har kjøpt seg noen nye klær. Hvem er det da noe galt med. Hun har jo sikkert hørt nok om hvordan hun ser/så ut. Jeg synes hun er skjønn. Jannis.

Legg inn en kommentar